למה לתפוח כבר אין יותר טעם של תפוח?
שיר הלפרן, הארץ, עוסקת בסדרת כתבות בצידה האפל של תעשיית המזון, והפעם עוסקת עוקבת אחר מסעו של התפוח מהעץ למדף בסופר, מראה פלטפורמות תומכות בשווקי איכרים, ולסיום מצודדת בקניית מזון מתוצרת מקומית.



כלכלה מקומית מקיימת
הרשמה לעדכונים
תחומי פעולה נוספים
מאמרים אחרונים
השותפים שלנו
שתיל - הקרן החדשה לישראל, דרך חברון 60/107 באר שבע | טלפון: 0732-445422 | דוא"ל: Galib@shatil.nif.org.il
כל הזכויות שמורות | מופעל על ידי מגוון אפקט