הבעיה הקולוניאליסטית של "שבוע המטבח הצרפתי"
מה שצריך ללמוד מהצרפתים - ללמוד ולשנן יום יום ושעה שעה - הוא את המחויבות הטוטאלית לטרואר. אותו מושג חמקמק שמתייחס לתוצרים מקומיים, לאקלים, להיסטוריה של החקלאות המקומית, לתולדות הבישול המקומי, לחגים ולפסטיבלים האזוריים, ליחסים הייחודיים בין האזור למדינה ולעולם, לשפים קודמים, לחילופי העונות ולכל מה שמקנה לבישול הקשר ומשמעות.





כלכלה מקומית מקיימת
הרשמה לעדכונים
תחומי פעולה נוספים
מאמרים אחרונים
השותפים שלנו
שתיל - הקרן החדשה לישראל, דרך חברון 60/107 באר שבע | טלפון: 0732-445422 | דוא"ל: Galib@shatil.nif.org.il
כל הזכויות שמורות | מופעל על ידי מגוון אפקט